#ideesdefutur – Innovar o morir.


Nokia UK per presentar el seu nou producte el Nokia N8, va realitzar aquest tipus de vídeo gravat exclusivament amb el N8. Els personatges que hi apareixen no son actors ni actrius de segona o de series de televisió, sinó que són actors de Hollywood, Pamela Anderson, Ed Westwick, Dev Patel… dirigit per els germans McHenry.

Al que vull venir a dir amb tot això és que cada cop tenim al nostre abast noves tecnologies amb les que podem acabar fent superproduccions de cinema o bé vídeos virals de milions de visites. No crec que sigui una veritable amenaça per al sector en qüestió sinó un avantatge per descobrir nous talents.

Com deia Jordi Llompart a #ideesdefutur, ells no són James Cameron realitzant videos en 3D però amb els mitjans que tenen o han pogut aconseguir, es pot fer una pel·lícula, documental, sèrie, etc. molt millor que una simple còpia de Pocahontas a l’any 3020.

Cada cop són més els gatgets que surten amb noves incorporacions, i tot just avui llegia la notícia sobre un tablet de LG que incorpora càmera per gravar en 3D. Qui sap, potser podem trobar-li alguna utilitat per a utilitzar a la recent Realitat Augmentada, o fins i tot poder visualitzar o gravar el Street View de Google en 3D – No seria mala idea…

Font Giroscopi: http://bit.ly/8Iulfd

~ per Àngel Hormigo a 26 gener 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: