Que parlin de mi, encara que sigui #dolent


Tunísia

Tunísia

Això és el que afirma el ministre de Turisme de Tunísia Mehdi Houass, tot i la davallada de turistes (fins al 40%) que ha patit aquest país durant el mes de Gener. La revolta a Tunísia els ha costat car, però ho viuen amb optimisme ja que preveuen un augment important durant els propers 6 mesos. Ha apuntat a més que aquesta revolta “els ha fet coneguts arreu del món… ara podran visitar Tunísia en una atmosfera de pau i llibertat…”

Per tant el microdebat salta la vista… Ens hauria de ser indiferent que parlessin malament de nosaltres? A Google no li és indiferent. Al desembre va saltar la notícia a “Libertad Digital” en què Google havia desenvolupat un algoritme per penalitzar aquelles empreses que haguessin tractat malament els seus clients. En cas pràctic, l’empresa DecorMyEyes havia vist com pujava el seu rànquing de visites en el motor de cerca de Google per les males experiències dels seus clientes i els nefastos comentaris que es deien de la mateixa.

No ve a ser el mateix cas, ja que els resultats esperats de la revolució a Tunísia, com a destinació, ha de ser un clar ambient de pau i tranquil·litat a partir d’ara, i evidentment si volen garantir les 400.000 places de treball en el sector serveis que tenien fins ara i superar els 7 milions de visitants que van tenir el 2010, hauran de garantir aquesta pau. Pel que fa a una empresa turística… es millor que netegi la seva mala imatge i miri per on falla, quins son els seus problemes i trobi solucions per a que la gent no realitzi més comentaris dolents a les xarxes socials, ja que poden ser tan influents que poden arribar a matar el negoci.

P.S. Tunísia ha anunciat que la setmana que ve acaba l’estat d’emergència.

Font: http://bit.ly/gQrpHK

Anuncis

~ per Àngel Hormigo a 4 febrer 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: