Eines essencials per al teu Twitter!


Molta gent encara em diu que soc bastant #nerd amb això del Twitter… però tampoc es tan friki com sembla… de fet jo el definiria com el #facebook dels intel·lectuals, si es sap fer anar correctament.

Una font de coneixement compartit en aquesta xarxa 2.0 necessita tot un requisit d’eines per fer-la encara més efectiva. Jo us proposo els següents:

1.- Tweetdeck: Eina indispensable per a tenir a l’escriptori de l’ordinador, i al telèfon mòvil. A partir d’aquesta eina es pot visualitzar rapidament que succeeix en qualsevol hashtag que tinguem predefinit. Diguem que seria com els antics canals de IRC (Internet Relay Chat) a més identificats amb un # davant.

2.- ManageFlitter: Una altre indispensable a tenir en conte si volem tenir un control exaustiu de la gent que ens segueix i la que no ens segueix. Seguir molta gent però no tenir seguidors… pot no interessar-nos… no us faci por fer neteja dels egolatres que no us volen seguir…

3.- Twit-Tools: Una eina online per a veure la reciprocitat dels nostres seguidors. Indispensable també per a donar resposta als nostres followers, ja que sense ells no tindriem el ressó que necessitem en el nostre àmbit. Daquesta manera podem seguir tota aquella gent que ens segueix i a la inversa esborrar tots aquells que no ens tornen el follow.

4.- Klout: Per mesurar el teu ressó a les xarxes socials. Ens és totalment necessari poder saber quin efecte tenim a les xarxes 2.0 i per tant aquesta eina ens fa tot un seguit de grafiques sobre la nostre evolucio. Veurem també la gent que ens influeix i a la gent que influim.

5.- Twitter Analyzer: Analisis més detallada sobre la nostre influencia a les xarxes socials.

Per tant… ja no teniu excusa per tenir una conte Twitter per seguir les actualizacions de LadyGaga… Aneu més enllà i especialitzeu-se en el vostre camp… qui sap si algun dia sereu especialistes i gurus!

Anuncis

~ per Àngel Hormigo a 10 Mai 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: