De #FamTrip a #BlogTrip: #incostabrava


Un #Famtrip és un viatge que s’ofereix a empleats o bé a distribuidors per a qué coneguin bé el producte que han de vendre… Com per exemple, convidar a agents de viatges a una destinació turística amb l’objectiu de conèixer millor i creure’s el producte que venen. Un altre exemple seria convidar periodistes del sector, en aquest cas turístic per a què coneguin la destinació i a més puguin realitzar publirreportatges de la destinació en concret…

Si a aquest últim punt li cambiem periodístes, per bloggers especialitzats i influents… cambiem destinació per #costabrava i publirreportatges per #tweets i #posts… aconseguim un resultat totalment innovador amb un rerefons ben senzill. El #Blogtrip.

#incostabrava és com ha batejat el “Costa Brava Tourist Board” a aquest projecte tan ambiciós, convidant a 16 bloggers, “twitteros”, “flickeros”, grans influents de les xarxes socials en el nostre sector que poden tenir més ressó que qualsevol publirreportatge de qualsevol periodista.

INICIS:

Si no vaig mal encaminat, el primer Blogtrip que es va fer a la península va ser el #BLOGTRIPF1 a València seguit del de RiasBaixas i d’altres, però de ben segur que tots aquests no han tingut tan ressó com ho pot haver fet #incostabrava.

PER QUÈ ORGANITZAR UN #BLOGTRIP?

Perquè cada dia són més importants les xarxes socials a les nostres vides i la propagació de les notícies és cada cop més ràpida gràcies a aquest mitjà. Estem en un procés #Darwinià en què encara estem experimentant què fer amb totes aquestes eines que tenim a la mà… aquí només sobreviurà el més fort.

Us deixo uns quants vídeos explicatius sobre la importància de les xarxes socials:

~ per Àngel Hormigo a 11 Mai 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: