Boat #Hotel – #Singapore


Marina Bay Sands Hotel

La tematització dels productes turístics és un fet que et dona una avantatja competitiva davant de qualsevol altre producte i evidentment ens fa més forts col·locant-nos en una posició superior alhora de competir.

Un clar exemple són els hotels que cada cop s’especialitzen més en diferents àmbits tematitzant-se i d’aquesta manera el fan més atractiu. Per posar uns exemples:

Silken – Puerta de América: Aquest Hotel de 12 plantes té la característica que cada planta està decorada per diferents arquitectes i dissenyadors coneguts arreu del món. Totes les plantes fins i tot el pàrking són diferents.

Presons Reformades en Hotel: Dormir en un hotel amb totes les comoditats, és l’objectiu de cada turista. Aquelles persones que vulguin anar més enllà també tenen la fredor de les presons per passar una nit o vàries. N’hi ha que només d’entrar has de deixar totes les teves pertinences i et tracten com si fossis un pres. (Sí, hi ha molta gent que paga per una experiència així)

Records de la guerra freda: Un avió totalment reformat per dins es converteix en una gran suite on passar la nit.

Però el que més m’ha cridat l’atenció ha estat el:

Marina Bay Sands Hotel: Un complex turístic totalment equipat on no hi falta res. 2.562 habitacions, casino complert amb 500 taules i 1600 escurabutxaques, 120.000 metres quadrats de superfície per convencions o exposicions, centre comercial, museu d’art i ciència, 2 teatres (on el 3 de març van fer el debut del musical “The lion king” de Brodway), 7 restaurants de xefs de renom, dos pavellons flotants, té capacitat per 3.900 persones i 150 metres de piscina.

~ per Àngel Hormigo a 16 Mai 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: